Integritetspolicy

Espresso Reklambyrå AB (556880-9645) följer de direktiv om hantering av personuppgifter som dataskyddsförordningen (GDPR) kräver. Personuppgifter som lämnas i samband med beställningar av annonser, byråjobb, fotograferingar sparas i vårt lösenordsskyddade affärssystem som hanteras av Cap Media. Uppgifterna sparas enbart för att kunna fakturera för utfört uppdrag enligt gällande bokföringsregler.

Hantering av personuppgifter

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

  • Bolagsnamn
  • Postadress
  • Referensperson för-och efternamn
  • E-postadress och telefonnummer till arbetstelefon

Uppgifterna hanteras i ett lösenordsskyddat CRM-system. Espresso Reklambyrå AB lämnar endast ut dessa personuppgifter till tredje part om vi skulle tvingas överlämna en obetald faktura till inkasso.

Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingar och utlottningar sparas bara så länge som aktiviteten varar och rensas bort när eventuella vinster är utlämnade.

Espresso Reklambyrå AB har en hög IT-säkerhet med krypterad hårdvara som med din integritet i fokus skyddar mot intrång utifrån. Inga personuppgifter finns tillgängliga i öppna system.

Rensning av person- och kontaktuppgifter till kunder sker regelbundet eller när affärsrelationen upphör.

Espresso Reklambyrås tidningar: Allt om Osby, Allt om Östra Göinge, Allt om Älmhult och Mitt Hässleholm är hushållsdistribuerade lokaltidningar och är oadresserade. De som begär att få den skickad till adress utanför kommungränsen lämnar med samtycke sina personuppgifter dels för fakturering dels för prenumeration.

Uppgifterna raderas omgående när prenumerationen sägs upp. De personer som väljer att vara lokalsupporters och bidra till utveckling av tidningarna sparas personuppgifter på för att debitera gåva månadsvis eller för att kommunicera i enkätform eller med erbjudanden för supporters som tackat ja till denna kommunikation. Uppgifter som sparas: Namn, mailadress och mobiltelefonnummer.

Rätt att begära information

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter, skicka en begäran till info@espressomedia.se. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig och att få uppgifter rättade, men observera att Espresso Media AB endast har tillgång till uppgifter som använts i samband med att ni har beställt något av oss eller engagerat er som lokalsupporter.

Stöld eller intrång

Vid stöld, dataintrång och/eller inbrott i datakänsliga utrymmen meddelas Dataskyddsinspeltionen omgående.

Ansvarig utgivare
Johnny Billinger är ansvarig utgivare för alla fyra tidningarna
Dataskyddsombud
Johnny Billlinger
Tel: 0479 – 160 07, johnny@espressoreklam.se